Termeni şi condiţii

Condiții generale

Va recomandam sa studiati acest document cu atentie inainte de a incepe utilizarea acestui website sau a serviciilor sale.

(i) UTILIZAREA IN CONTINUARE A ACESTUI WEBSITE SAU A SERVICIILOR SALE ESTE ECHIVALENTA CU O CONFIRMARE EXPLICITA A ACCEPTARII TUTUROR PREVEDERILOR ACESTUI DOCUMENT.

CD PRESS SRL isi rezerva dreptul de a modifica acest document in orice moment si in orice fel. Modificarile respective vor intra in vigoare din momentul in care vor fi introduse in prezentul document. Din acest motiv, va invitam sa recititi periodic prezentul document. Daca, in orice moment, doriti sa nu mai acceptati in intregime prevederile acestui document, aveti posibilitatea de a nu mai utiliza acest website.

Orice utilizare a acestui website sau a serviciilor sale va fi considerata un accept al termenilor si conditiilor continute in prezentul document.

(ii) Acest website, care poate fi accesat public la adresa https://www.clasadigitala.ro, denumit in continuare in acest document “clasadigitala.ro”, este un produs al S.C. CD PRESS S.R.L. (denumit in continuare in acest document “CD PRESS”).

Toate drepturile de copiere, reproducere si distributie sub orice forma sunt rezervate si apartin CD PRESS, in conformitate cu legislatia in vigoare in Romania.

(iii) Continutul clasadigitala.ro nu reprezinta un punct de vedere oficial al institutiilor, al organizatiilor si al persoanelor care au furnizat informatiile prezentate in cadrul clasadigitala.ro. Pentru detalii complete, singura sursa de informatii de referinta este institutia finantatoare, firma de consultanta, institutia mass-media, organizatia sau persoana solicitanta de consultanta care a furnizat documentele ce au stat la baza informatiilor publicate in cadrul clasadigitala.ro sau al celorlalte materiale realizate si publicate in legatura directa si explicita cu clasadigitala.ro.

(iv) Echipa clasadigitala.ro face toate eforturile pentru a furniza permanent informatii corecte, preluate din surse autorizate, ori de cate ori acest lucru este posibil. Totusi, clasadigitala.ro nu poate garanta, explicit sau implicit, in privinta continutului clasadigitala.ro sau a produselor si a serviciilor oferite sau vandute in legatura directa si explicita cu clasadigitala.ro.

(v) CD PRESS nu poate fi facuta raspunzatoare pentru modul in care un utilizator al website-ului utilizeaza in orice fel informatii prezentate in acest website.

CD PRESS nu isi asuma raspunderea, in nicio situatie, pentru nicio dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nicio lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii informatiilor si a serviciilor furnizate de clasadigitala.ro.

CD PRESS nu poate garanta faptul ca sistemele informatice sau programele software folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe/de pe clasadigitala.ro sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive, deoarece aceste sisteme si programe software nu sunt realizate de catre/sub controlul CD PRESS.

(vi) Fiecare utilizator al clasadigitala.ro este de acord ca, la cererea CD PRESS, sa exonereze de raspundere clasadigitala.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acopere cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre utilizatorul respectiv a clauzelor prezentului document.

 

Proprietatea intelectuală

Prin utilizarea acestui website recunoasteti ca clasadigitala.ro si toate serviciile si produsele oferite sau comercializate prin intermediul acestui site au fost dezvoltate, compilate, pregatite, verificate, selectate si aranjate de catre CD PRESS si alte organizatii si persoane, prin utilizarea unor metodologii care implica un consum substantial de efort, timp si bani, si ca ele constituie proprietatea intelectuala a CD PRESS.

Continutul si designul clasadigitala.ro, precum si orice alt material avand legatura cu clasadigitala.ro, trimis prin e-mail sau furnizat in orice alta modalitate (spre exemplu: ghiduri, articole, design si orice alte materiale), apartin CD PRESS si colaboratorilor sai (acolo unde acest lucru este specificat expres) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Cu exceptia situatiilor precizate expres in prezentul document, sunt interzise copierea, utilizarea sau reproducerea continutului si a designului clasadigitala.ro fara a detine o permisiune scrisa prealabila in acest sens din partea CD PRESS. Este interzisa in orice situatii utilizarea numelui CD PRESS sau a oricaror derivari care fac trimitere la numele CD PRESS fara aprobarea scrisa prealabila a CD PRESS.

Orice persoana fizica sau juridica poate contacta clasadigitala.ro si poate transmite idei, sugestii sau materiale de orice natura, in limitele reglementarilor legale in vigoare. Trimitand orice informatie sau material catre CD PRESS, recunoasteti CD PRESS dreptul deplin, permanent si irevocabil de a modifica si utiliza informatiile sau materialele respective in orice mod considerat util sau necesar, inclusiv pentru a dezvolta si comercializa noi produse sau servicii bazate pe aceste informatii. Recunoasteti ca nu aveti niciun drept de a solicita orice forma de contraprestatie pentru aceste informatii sau documente. Pentru toate aceste informatii si materiale, garantati in mod explicit ca: (a) detineti sau controlati conform legii toate drepturile care va permit sa transmiteti informatiile sau documentele respective; (b) ca aceste informatii sau documente sunt adevarate; (c) ca utilizarea acestor informatii sau documente nu incalca prevederile prezentului document si nu afecteaza alte persoane. CD PRESS nu isi asuma nicio responsabilitate legata de aceste informatii sau materiale.

 

Utilizarea conținutului “clasadigitala.ro”

Este interzisa utilizarea clasadigitala.ro si a serviciilor si produselor oferite sau comercializate prin intermediul clasadigitala.ro pentru atingerea unor scopuri care contravin normelor legale in vigoare sau prevederilor prezentului document.

Fiecare utilizator al clasadigitala.ro accepta sa nu utilizeze, transfere sau distribuie niciuna dintre informatiile prezentate prin intermediul clasadigitala.ro intr-o maniera care ar putea constitui concurenta pentru clasadigitala.ro.

Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente, produse sau servicii complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a clasadigitala.ro, cu exceptia afisarii pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, la alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare a documentelor sau ale informatiilor respective.

Continutul clasadigitala.ro poate fi vizualizat numai pentru folosinta personala a utilizatorului website-ului, lipsita de intentie comerciala. Dreptul de utilizare a clasadigitala.ro:

 1. este individual (apartine numai utilizatorului care acceseaza clasadigitala.ro si nu poate fi transmis in niciun fel unei alte persoane) si ne-exclusiv.
 2. permite obtinerea anumitor materiale realizate de catre CD PRESS si publicate prin intermediul clasadigitala.ro sub forma de documente tiparite sau sub alte forme stabilite de CD PRESS. Este interzisa comercializarea sub orice forma a acestor materiale.
 3. nu permite reproducerea, modificarea sau afisarea, precum si participarea la transferul, multiplicarea sau vanzarea de materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea sub orice forma, in intregime sau partiala, a continutului clasadigitala.ro. Fac exceptie cazurile in care CD PRESS acorda unui beneficiar nominalizat, in scris si in anumite conditii expres precizate, un drept explicit in acest sens. Pentru a solicita un astfel de drept, contactati CD PRESS folosind informatiile afisate in pagina de contact.

Este interzisa redistribuirea sau publicarea informatiilor si a documentelor prezentate in cadrul clasadigitala.ro sau sub numele clasadigitala.ro fara acceptul scris prealabil al CD PRESS, indiferent de instrumentele prin intermediul carora se realizeaza distribuirea (radio, televiziune, presa scrisa, retele de calculatoare, afisarea in cadrul altor pagini web). Este interzisa utilizarea clasadigitala.ro si a informatiilor oferite prin intermediul sau pentru crearea unei baze de date. Este interzisa utilizarea clasadigitala.ro si a informatiilor oferite prin intermediul sau pentru a imbunatati calitatea altor informatii vandute sau oferite de un utilizator al clasadigitala.ro catre terte parti.

Este interzisa utilizarea numelui CD PRESS, precum si denumirile serviciilor oferite prin intermediul clasadigitala.ro, in orice mod care creeaza in mod eronat impresia ca exista o legatura directa intre persoana care utilizeaza aceste nume sau denumiri si proprietarii, administratorii sau angajatii CD PRESS.

Orice alta situatie neprecizata aici necesita consultarea si acordul prealabil al CD PRESS. Persoanele fizice sau juridice responsabile de incalcarea prevederilor din prezentul document vor suporta prevederile legislatiei in vigoare in Romania.

Despre abonamente

Platforma Clasa Digitală (clasadigitala.ro) include materiale educaționale de calitate pentru școală și familie (manuale, culegeri, documentare, auxiliare, reviste, atlase, ghiduri profesor etc) proiectate de echipe de specialiști pentru nivel preșcolar, primar, gimnazial, liceal. Accesul la un anumit conținut este condiționat de deținerea unui abonament Standard (obținut gratuit automat la crearea unui cont pe platformă) sau Premium. Conținutul accesibil prin abonamentul Standard sau Premium poate varia în timp și poate fi modificat oricând, fără a fi obligatorie anunțarea în prealabil la deținătorului de abonament. Cu excepția documentelor special puse la dispoziție de deținatorul platformei clasadigitala.ro în acest sens, nu puteți descărca, imprima sau salva documentele în alte formate (pdf, epub etc.).

Specificații generale: Accesul la platforma clasadigitala.ro se face exclusiv pe baza unui cont gratuit care oferă acces nelimitat la vizualizarea conținutului platformei, 24/7, 100% online.

Număr de utilizatori: Accesul la abonament este permis unui singur utilizator, prin logare (autentificare) in clasadigitala.ro dintr-un singur cont.

Durata valabilitate: Abonamentele au valabilitate de 12 luni de la data activării (cu excepția cazurilor în care este precizat expres la activare un alt termen de valabilitate. Deținătorul platformei nu își asumă reponsabilitatea pentru niciun prejudiciu posibil cauzat în urma utilizării serviciilor și produselor oferite utilizatorilor pe platformă.

Termene și condiții pentru ofertele promotionale CD PRESS din perioada 1 august – 30 septembrie 2024 realizate prin intermediul școlilor:

Codul de activare pentru abonamentul PREMIUM la ClasaDigitala.ro se trimite exclusiv prin emailul indicat de reprezentantul scolii in momentul plasarii comenzii telefonice, daca se indeplinesc cumulat  două condiții:

 • Valoarea comenzii plasate de reprezentantul școlii este peste 500 lei
 • Numarul de exemplare comandate dintr-un singur tip de produs CD PRESS este de minim 10
 • Comanda a fost achitată și suma a ajunus în contul vânzătorului
 • Codul de activare pentru abonamentul Premium va putea fi utilizat pentru un număr de activări egal cu numărul cel mai mare de exemplare comandate dintr-un tip de produs (carte, auxiliar, atlas în intervalul de timp al campaniei), dar nu mai puțin de 10 exemplare dintr-un produs. La numarul de activari astfel obținut se va adauga o (1) activare pentru profesor.
 • Abonamentele PREMIUM la ClasaDigitala.ro vor fi expediate sub forma de cod prin email, după confirmarea efectuării plății produselor comandate.
 • Datele de emitere a codurilor de activare:
  • 1 octombrie 2024 (pentru comenzile plasate in intervalul 1 august – 30 septembrie 2024),
  • 15 octombrie 2024 (pentru comenzile plasate in intervalul 1 octombrie – 14 octombrie 2024)
  • 31 octombrie 2024 (pentru comenzile plasate in intervalul 15 octombrie – 30 octombrie 2024)
 • Codul de activare poate fi utilizat pană la 31 august 2025.
 • Abonamentul Premium activat printr-un cod de activare va fi activ până la 31 august 2025
 • Emitentul nu poate fi făcut răspunzator pentru situații care impiedică primirea codului (adresă de email comunicată greșit, mesaj ajuns în spam, etc.).