Limba și literatura română. Clasa a VI-a. Portofoliul digital al profesorului

Sunteți în căutarea unui manual-metodă cu informații prezentate simplu și plăcut, completat de o culegere de 500 de exerciții de gramatică și caiet de lucru gratuite?

Editura CD PRESS vă prezintă manualul de Limba și literatura română pentru clasa a VI-a, câștigător la licitația ME 2023. 🏅

Autori

Anca VLAICU, Corina-Maria BUZOIANU, Mihaela VLIONCU, Iulia ANGHEL, Simona DOBRESCU

Referenți 

* lector univ. dr. Raluca BRĂESCU, Facultatea de Litere, Universitatea din București, cercetător științific III, Institutul de Lingvistică al Academiei Române Iorgu Iordan-Alexandru Rosetti, București

* prof. dr. grad I Cristina MARIAN-IONESCU, Colegiul Naţional Ion Luca Caragiale, Ploieşti

 

Metoda include un pachet complet de resurse, disponibile GRATUIT aici, pe platforma clasadigitala.ro

Portofoliu digital al profesorului (metoda CD PRESS, planificare, proiectare integrală)

500 de exerciții. Culegere de gramatică pentru clasa a VI-a (extras; varianta integrală va fi disponibilă gratuit tuturor celor care aleg metoda CD PRESS și comandă manualul pe platforma ME)

✅   Portofoliu digital al elevului. 85 de fișe descărcabile cu spații de lucru, pentru fiecare conținut din programă. (răsfoibil; varianta descărcabilă va fi disponibilă gratuit tuturor profesorilor care comandă manualul CD PRESS pe platforma ME)

Manual digital (cu materiale video create cu ajutorul tehnologiei AI)

✅ Curs opțional Clubul de lectură (cdlsc.ro), peste 700 de pagini de texte literare și fișe de lectură

Lectură și scriere creativă – cea mai mare expoziție-concurs (avizată ME) de postere digitale pe teme literare pentru elevii din România (cdlsc.ro)

E-Bibliotecă cu mii de pagini de conținut educațional de calitate, colecția revistei Terra Magazin – articole pe diverse teme de interes, suport pentru lectura și înțelegerea textelor nonliterare (selectate adesea de ME ca texte-suport pentru evaluări naționale)

Certificat de utilizator al platformei educaționale clasadigitala.ro, omologată selectiv ME

Certificat de creator RED pe platforma clasadigitala.ro, omologată selectiv ME

 

Seria pentru gimnaziu de Limba și literatura română include manualele CD PRESS aprobate de ME pentru clasele a V-a și a VI-a. În pregătire se află cele pentru clasele a VII-a și a VIII-a.

Tipul materialului: Portofoliu
Adresabilitate: Profesor
Nivel învățământ: Gimnaziu
Clasa: Clasa a VI-a